КОШНИЦА
0 продукта | 0.00
ПРОДУКТИ

РЕКЛАМА


КОНТАКТИИмате въпроси? 

0876 744815


косопад мъжекосопад женипродукти срещу косопадУВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, във връзка с разпространението на вируса COVID-19, имайте предвид, че внесохме допълнителни мерки за дезинфекция и карантина на нашите пратки. Всички налични количества се съхраняват за срок от 14 дни преди да напуснат склада ни. Според последните научни изследвания, вирусът оцелява 24 часа върху картон. В случай, че имате дори минимални съмнения относно безопасността, можете да се отървете от картонената опаковка на продуктите още при получаването. Това, разбира се, не отменя задължението за по-добра хигиена и често миене на ръце, но ограничава напълно контактите ви с външни продукти(над 99% от продуктите с марка Рогейн продавани от нас са произведени преди избухването на епидемията).
 ROGAINE® е първият продукт срещу косопад клинично одобрен от Агенцията по лекарствата(FDA) в САЩ за употреба от мъже и жени. По време на клинично изследване, Рогейн под формата на пяна предизвика израстване на нова коса в 85% от мъжете участващи в изследването след 4 месеца употреба сутрин и вечер*.

С повече от 20 години резултати и над 20 000 участници в клинични тестове(и от двата пола - мъже и жени), Рогейн е #1 най-препоръчваната от дерматолозите марка за лечение на косопад на планетата и 6 последователни години в Топ 100 на най-продаваните продукти на най-големия онлайн магазин на планетата Amazon.com. От 1996 г. Рогейн е и най-продаваният продукт срещу косопад в САЩ и продуктът с най-голям брой положителни отзиви в Amazon.com, форуми, блогове и други интернет медии.

Рогейн, познат в България и като Регаин, e продукт на Johnson & Johnson Canada и спомага за предотвратяване на наследвения косопад, а с ROGAINE® под формата на пяна, ROGAINE® продължава лидерставото си сред продуктите срещу наследствен косопад. В България приблизително 800 000 мъже и 400 000 жени страдат от типа косопад известен като андрогенна алопеция. Този вид косопад е отговорен за 95% от всички случаи на косопад в България и е единственият случай, за който Рогейн е предназначен. Rogaine се отпуска без лекарско предписание и рецепта. Практиката показва, че Рогейн действа на всички зони на тялото и може да се ползва и за сгъстяване и поддържане на брада. Всички продукти са 100% оригинални и произведени от McNeil Inc., подразделение на концерна Johnson&Johnson. 

Търпението се отплаща - нанасяйте директно върху скалпа - два пъти дневно всеки ден. Отнема само 10 секунди!

*Клинично изследване (n=352) два пъти дневно Men's ROGAINE® Foam срещу плацебо.


ОТКРИЙТЕ КАК РОГЕЙН СПИРА КОСОПАДА И ПРЕДИЗВИКВА ИЗРАСТВАНЕ НА НОВА КОСА

Rogaine - Лечение на косопад за мъже и жени


Въпреки, че съществуват няколко причини за косопад, мъжкият тип наследствена плешивост (наричан също андрогенна алопеция или наследствен косопад) отговаря за по-голямата част от косопада при мъжете. Той обикновено е предизвикан от комбинация от хормоналната активност и наследственост, които заедно предизвикат свиване на космените фоликули...


прочети още

2020, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
Rogaine/Регаин - премахване на косопада за мъже и жени
<< Към мобилната версия >>